keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vauvan fleecepuku

No niin, nyt alkaa tämä uhkailemani talvivaatteiden julkaisumarssi. Talviset ompeluskuvat on saatu siirrettyä rikkinäiseltä koneelta ja ensimmäisenä nyt vuorossa ystäväni pyynnöstä ompelemani vauvan fleecepuku. Toteutuksen sain itse valita ja tällainen siitä tuli.


Haalari on Eurokankaan palalaarin paksua neulosfleeceä, mutta väriäkin mukaan saadakseni yhdistelin pukuun Nordic Forest jerseytä (Hannan kankaasta aikanaan hankittua). Hihan- ja lahkeensuista tein umpeenkäännettävät. Käännettyinä kuviokangas on näkyvillä, hihojen ja lahkeensuiden ollessa avonaiset, haalari on yksivärinen.Tein käännettävät suut ihan omana sovelluksena ja niin, ettei kaksoisneulakanttausta tarvittu. Se kun ei sitten olisi ollut siisti molemmin puolin. Haalarin etupuolella avonaiset suut ovat ihan "tavallisen " näköiset. Takapuolella on tuplasti vihreää resoria.
Harmaan ja vihreän lisäksi sain yhdistettyä pukuun hieman oranssiakin, kun aplikoin Nordic Forest trikoon ketut rintamukseen ja valitsin vetoketjuksi Facebookin Kangashamstereista aikoinaan hankkimani hauskalla vetimellä varustetun oranssin vetoketjun.

Tein myös hupunreunan ja vetoketjun viereisten reunojen kanttauksen ilman kaksoisneulaa siisteyden vuoksi. Olen miettinyt usemman kerran tuota, että voiko tuon hupunreunan kantin tikata kaksoisneulalla, kun ei kerran sitä peitetikkiä omista. Jotenkin vaan kuvittelen, että omaan silmään hupun sisäpuolesta tulisi liikaa nurjanpuolen näköinen. Varsinkin tällaisen vuoritetun hupun tapauksessa.

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!