tiistai 8. toukokuuta 2012

Talvihattujen esiinmarssi

Loppu- ja alkuvuodesta valmistuneet, rikkinäisellä koneella nätisti odottaneet talvihatut esittelyssä. Kaikki ovat kunnon pakkashattuja, joissa vuorikerroksesta löytyy Thinsulatevanua Windstopper-korvallisin (molemmat Kangastukusta).

Kaksi kääntöhattua sieniaplikaatiolla. Molemmissa sienien pilkut ovat heijastinkangasta.

Hatut ovat toiselta puoleltaan neulosfleeceä Eurokankaasta. Ensimmäisen toinen puoli on sienifleeceä Kangas-Mallasta ja toisen pingviinitrikoota Michas Stoffeckeltä. Alemman hatun reunaa kiertää resori.

Samalla mallilla on toteutetettu myös hai-hattu. Aplikaatiossa hain hampaat ovat heijastinkangasta.
Myös tämä on kääntöhattu, vaikkei kääntöpuoli kovin mielenkiintoinen olekaan. Ruskea puoli on velouria, jonka ostopaikasta ei ole enää mitään käsitystä, ja turkoosi on pehmofleeceä Ottobrelta. Tässä ei ole reunaresoria, jotta vuori pilkottaisi koristeeksi etupuolellekin.

Sitten vielä vanha tuttu nallenkorvahattu. Tällä kertaa toiveesta kuviovelourvuorella. Teddykarva Eurokankaasta ja velour Sampsukasta aikoja sitten hankittua. Samaan syssyyn sovituskuva samanlaisesta aiemmin jo blogatusta. 

1 kommentti:

  1. Tuo nallehattu on ihana! Tallensin kuvan siitä omaan inspiraatiokansiooni, että muistaisin syksyllä tehdä meille vastaavan. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!