maanantai 22. lokakuuta 2012

Ekat bodyt


Nämä bodyt tein jo pari kuukautta sitten, ennen tytön syntymää. Nyt ovat jo käytössä, joten jos vaikka tännekin laittaisin vihdoin.


Minulla oli pitkään suunnitelmissa testata jokin Ottobren bodykaava ja ylipäätään kokeilla bodyn ompelua, kun en sellaista ennen ollut tehnyt. Piirsin Happy Squirrel kietaisubodyn ja Bert nappilistabodyn kaavat koossa 62, ja ensimmäisenä testiin pääsi kietaisumalli. Tai oikeastaan se on tuollainen valekietaisu, alakautta puettava siis. Leveyssuuntaan leikkasin ilman saumanvaroja, jotta saataisiin mahdollisimman aikaisin käyttöön. Valitsin tähän elämäni ensimmäiseen bodyyn aika peruskankaat ihan varmuuden vuoksi, mutta yhdistämällä kahta saman sävyistä, mutta eri kuvioista bodysta tulikin tosi kiva. Paljon kivampi kuin osasin odottaakaan. Raitatrikoo ja resorit ovat Marimekon, pallotrikoo Ikasyrin salaisesta kauan sitten tullutta.
Näkyvät kanttaukset tein ruskealla ja nuo housuihin piiloon tulevat punaisella. Käytännössä turhaa kikkailua, mutta tykkään silti tuosta kovasti noin. Sisemmän etukappaleen pätkäisin tuosta alavatsan kohdalta ja ompelin reunan kiinni päälimmäiseen etukappaleeseen. Ajattelin, että parempi haaraneppareiden kannalta, kun on se kerros vähemmän kangasta niiden kohdalla. Ja kun tuo nyt ei käytössä näy minnekään.

Hyvä on 59 senttiselle käyttäjälle, mutta pituussuuntaan on vielä rutkasti kasvuvaraa.
Kietaisubodyn kaveriksi tein heti perään nappilistabodyn, kun oli tuo nappilistakin tullut harjoiteltua jo hetkeä aiemmin paitojen kanssa. Tämäkin ilman saumanvaroja leveyssuuntaan.
Tähänkin kahta eri väristä resoria kanttauksiin, ja haaraan laitoin tällä kertaa vain kaksi nepparia. Jotenkin tuntui turhalta neppareiden haaskaukselta se kolme. Tyttötrikoo Ikasyriltä ja resorit Marimekolta.

Tässä sovituskuvaa myös aiemmin esitellyistä housuista. Malli tosin ei taida olla oikein poseraustuulella.

***


Olen saanut Elinalta Loitsula-blogista tunnustuksen jo jokin aika sitten. Kiitos kovasti siitä! Epähuomiossa on jäänyt koko asian huomiotta täällä blogissani. Suuri kiitos siis, mutta jätän tunnustuksen omalta osaltani jakamatta. On tainnut jo kiertääkin aika laajasti.

3 kommenttia:

  1. Ihania! Itselläkin on sama kaava jo kopioituna, mutta toteutus vaiheessa ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanat bodyt. Itse olen saanut yhden valmiiksi, mutta huomenna isken kiinni uusimman OB bodyyn. Katsotaan millainen tulee.

    VastaaPoista
  3. Mulla on sulle jotain mun blogissa! http://sinisentalonneiti.blogspot.fi/2012/12/kilpailu.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!